I'll do anything, you know

skrivet: 2012-05-31, kl 22:49:40

Katten i famnen, tvn igång och full rulle med sms. Precis som det ska vara när man är själv! Supertaggad över allt framöver. Helgen, MÅNDAG(!!), studentveckan, studenten yeah you name it! Fyfan, nyss var man en lillskit som satt och tuggade naglarna och var hur nervös som helst och det var första dagen i sjuan. Okej, inte riktigt men nästan. Nu ska jag fortsätta göra det jag gör, och tagga allt och inget!


Even thuogh, I will wear that necklace everyday. Everyday.

It's hard watching someone you thought you would spend your life with walk away.

skrivet: 2012-05-29, kl 10:27:31

Nyfikna läsare har man verkligen. Så fort någon större händelse är offentlig så klickar ni in, mer än någonsin tidigare. Haha, rätt obvious! Däremot kommer ni inte att få veta mer än ni redan gör ;)

Jag är en sådan person som måste skriva av mig för att underlätta för mig själv när det är jobbigt, och det gör jag. Men det är ingenting som jag publicerar offentligt, utan jag har en extern blogg som bara jag kommer åt för att kunna blicka tillbaka. För att kunna se vad jag genomgått och hur jag mådde. Typ som en låst dagbok man hade när man var lillskit. Now you know that!

De frågar vad jag tänker på, men jag kan inte berätta för man får inte tänka så.

skrivet: 2012-05-28, kl 23:34:24

Ett stopp på Max före lektionen med finaste Sanna, Jessica och Matilda. Pratat ut med efterlängtade Sanna som varit utomlands. Varit hos vettan med galen "lillasyster". Varit överambitiös i skolan. Fått mamma kuula åkrädd. Trott att jag varit miljonär. Planerat med tre guldklimpar. Fixat nytt hem åt mamma kisse. Spelat way för mycket farkle med en pojke som har för mycket självförtroende. Skrattat så som jag inte har gjort på ett par dagar. Nu = tömma datorn som ska vara tommare än något annat imorgon!


Trying not to love you only makes me love you even more

skrivet: 2012-05-27, kl 21:50:08

Att intala sig själv att det kommer att gå bra gör saken bara ännu värre. Att vara helt ensam med en överarbetande hjärna gör saken också bara värre. Jag vill bara gräva ner mig under täcket, och aldrig vakna upp igen. Känslan av att säga alla ord som man aldrig sagt förrut, men ändå löser det ingenting är det värsta jag har varit med om. Att packa ihop sina saker i sopsäckar och kartonger är inte lätt. Att prata om vad som att mitt och hans är inte heller lätt. Jag önskar verkligen jag vore stark nog att genomgå detta. Jag önskar att jag insåg att det är bäst såhär. Fuck this shit, nu ska jag kapa av alla kablarna som går till mitt hjärta och inte bry mig ett skit. Inget sätter stopp för mig nu. Woop woop!

It goes round in a circle and i don't know what way to go

skrivet: 2012-05-18, kl 00:21:43

Välbehövliga timmar spenderades i min favoritkåk tillsammans med los Felicanos. Fick släppa bomben som jag burit för mig själv tok för länge. What the fuck happend? Sitter just nu i min ensamma värld, i en alldeles för stor soffa med alldeles för många tankar. Något mer? Njiet, inte just nu.


Fuck this fucking fuck shit

skrivet: 2012-05-17, kl 18:12:18


Yeah, you look like a dude, dude!

We found the road again, and this time were walking at the same way

skrivet: 2012-05-17, kl 14:44:20

Grillat. Kärlek. Skoluppgifter. Barnvakt. Sanna som nattsällskap x2. Hundvakt.Missförståelse.
Ångest. Syskon. Hopp. Sequence. Fyrmans. Känslan av att inte veta. I'm loosin' it bro,
i'm completely lost.
Lägg korten på bordet, för jag är trött på att försöka lista ut
vad det är du sitter med. Hur du känner, och hur du tänker agera. Bring it.


Sometimes it hurts. You'll get through it anyway

skrivet: 2012-05-14, kl 09:42:06

Mycket vrickad helg. Som alla mina helgar verkar vara, haha. Men förhoppningsvis är det slut med dom hädanefter. I lördags var jag iallafall i Byske, intag av alkohol och umgänge av goa människor. Hade jag inte haft vissa personer just den kvällen hade jag nog varit totalkörd. Anar att mina lungor borde vara kolsvarta efter alla de cigaretterna som jag bolmade! Aja, vi var iallafal hos Hiding tillsammans med de flesta från Borgafjäll och såg filmen. Alla dog nog ett par gånger, sjukt roligt att se! Jag blev full och odräglig, spydde, grina och allt därtill. Samtidigt som man hade roligt så var känslorna laddade. När klockan närmade sig tre-fyra så åkte jag, Natta och Wille tillbaka till stan med Frida och Thim. Tog ett stopp hemma hos Kent och Natta blev odräglig ;) Har nog aldrig haft så roligt inlåst i badrummet i försök och hopp om att inte väcka Kent och Stefan. År och dagar senare blev jag upplockad av John plus ett par ansikten till i bilen. DÅ spårade kvällen ur, hahah. Jag började vara bakis medans resterande var i sitt bästa skick. Åkte runt i stan tills klockan visade 7-8 på morgonen, och allt jag har att säga är STACKARS DANNE! Inte för att jag känner den människan, men jävlar vad han fick ta skit haha.. Brukar aldrig vara åkrädd, men hade jag inte haft alkohol i blodet så hade nog mitt hjärta hoppat ur min kropp vid måånga tillfällen! Blev sedan lämnade på Getberget i hopp om att sova ett par timmar. Men det var omööjligt. Sov drygt en och en halv timme, och drog vidare mot stan vid 11 tiden. Grymma syskon har jag också, sjuuukt underbara och stöttande. For hem och firade den finska morsdag ett par timmar innan kosan styrde tillbaka till hamn. Käkade hos syrran, och allt därefter var katastrofalt. Men nu hoppas jag helhjärtat att jag överlever det här. Kämpar, och slåss för att leva det liv som jag alltid velat. Trots allt, så lever hoppet.
Stort tack till mina syskon, Natta och Kim för allt ♥

Tomas Järvheden - Om alla andra

Kenta - dagen efter

skrivet: 2012-05-11, kl 15:39:17

Har ni hört den låten? Den är gryyyym! Blir alltid så glad av den.
Denna morgon kändes råtung. Skitsämst väder, kallt och helt enkelt blä. Hade lite fredagsslams med Matilda och Linn innan jag beslutade mig för att fara till JF begravning. Är som svårt att inse att folk bara försvinner. Förjäkla jobbig timme det där! Åter till skolan för ännu mer fredagsslams med bussms, finska och rabbit(höhö). Morsfars plockade upp mig när ja sluta och inväntar nu att syrran ska komma hem så vi kan käka nå gött! ÄR GRYMT jäkla sugen på att dricka ikväll, men inte en planka är på. Eller så är det folkparken som gäller för de flesta. PALLAAA. Jag Jag vänder ryggen mot er svikare(luuugn) och spenderar kvällkan med Natta och några fler. Blir nog awesoooome de me :)


Fast jag vill ju ha öl ikväll

Ett par bilder från Piteå Cruisingen

skrivet: 2012-05-10, kl 15:52:39

Blev dock inte många bilder tagna. Men dessa har jag iallafall! Kvalitén och allt sug, pga att bilderna fotades från baksätet(alla utom den sista bilden) men det är bilder ändå.


Gå mot rött

skrivet: 2012-05-10, kl 15:23:36

Nä, det här funkar ju inte. Dags för lite cheer up och bloggande! Har precis klampat upp ett par våningar från solariumet, och jag har bränt mig nått så jääävulskt! Haha, har mor och far att skylla för denna finska hud som inte tål ett skit ;) Stod just och bytte om till kvällens outfit när det plingade på dörren och två helt okända killar stod där. GAAAH paniken på med kläderna, haha. Hade det varit Felicia(som jag trodde att det var) så hade läget varit lugnt. Det visade sig vara dom som skulle fixa något med värmesystemet, puuuh. Skönt att andas ut, haha. Om ett par timmar så rullar bilen vidare till Byske för häng, käk och firande av Emelie. That's all for now. Adios!


Nykter och söt, right?

What's next?

skrivet: 2012-05-09, kl 19:55:49


Time to face the reality

skrivet: 2012-05-07, kl 20:36:37

Bloggen kommer ligga lågt ett tag framöver, pga personliga skäl. Ha det bra så länge!

It's hard to forgive someone that broke your heart

skrivet: 2012-05-07, kl 09:58:20

Helgens bravader har varit spårade, på alla möjliga sätt. Spenderat alldeles för lite tid i sängen och för mycket med alkoholen. Cigaretterna varvade mina lungor, och kände tusen olika känslor på samma gång. Har förjävla tur att jag har grymma vänner. Har inte så stor lust att berätta så mycket mer ingående om helgen, men den både var grym och det värsta jag har varit med om. Puss på er!

I really hope so

skrivet: 2012-05-07, kl 09:27:58





JK | Ålder: 18 | Ort: Skellefteå