Gave me a big smile

skrivet: 2012-06-27, kl 01:50:10


Thinking should be illigal

skrivet: 2012-06-26, kl 18:39:24

Paniken som uppstår när man sett klart alla vampire avsnitt!! Döden... Ska pallra mig upp ur sängen och ta en pw innan mrs. Marklund (förhoppningsvis) kommer och hämtar mig från det här hemska stället. Inspärrad med sina tankar som vinglar fram och tillbaka äg inte.


When you've tried all the ways you can imagine, what's you next move?

skrivet: 2012-06-26, kl 01:59:50

 
 
When peeps ask me what happened, I don't know what to answer. Cuz actually, I dont really know.
 

All I know's that we did everything together. You changed to a better person. You were always there to help me out. You were my special hero. You came and saved me.
 

We built a home together, you know. We did things together that we never done before.I gave you my heart, and you gave me yours. Even though I made misstakes, I never meant to hurt you. Everytime I get a messege I hope it's you. Everytime I see a car, I hope it's you. You were my everything. And you still are.

Sometimes life just suck. But you got to keep looking forward anyway

skrivet: 2012-06-26, kl 00:35:55


I have no faith in our reality, no mirror can correct my destiny

skrivet: 2012-06-25, kl 23:29:21

Grym uppdatering as always, jag vet! 
Sen sist ja skrev har de hunnit hända .så sjuuuukt mycket att jag knappt orka tänka tillbaka, haha.
I torsdags var det woork, slutade 15.00 och drog vidare till tuvan för att göra sig party going. Tobbe och Alex agerade chaufförer åt mig och Sandra och off var vi till fest numero 1. Den sög, så vi drog vidare till fest number two.  Där stormtrivdes jag, bland många välbekanta ansikten. Men efter att Alex fått skämmas ihjäl drog vi vidare till Lanternan och vad som skedde där, stannar även där. Blev lite wild & crazy efter några(?) glas för mycket. Efter stängning blev de dags för fyllekäk på söder(!!!), hemskjutsning av Alex och Sandra, jag och Tobbe lekte spioner och terrorpeeps. Vi for även förbi Kent och väckte honom och Natta, typ 6 på morgon(trorja), med lite allsång i brevinkastet innan Tobbe också vek in årorna. Jag höll dem vakna ett tag innan det hämtning för sovning. 
 
 
Fredag - Blev bombad av sms och samtal av en viss fru Marklund, som inte alls samtyckte om att jag förtjänade lite skönhetssömn. Typ en sek senare plockade hon upp mig för att landa på destination Janssons crib. Gjorde oss lite mindre zombieliknande innan det var dags för mig att sitta i passagerarsätet och leka chaufför. Skjutsade tre herrar som hade en djupt gående diskussion om hur kvinnor är och hur man ska handskas med dem. Roligaste diskussionen på länge må jag säga! Begav oss sedan vidare till tuvan för att middagsdejta miss Alex och Sandra. Jag slängde ihop en awesome kaninföda till maträtt, och sen komme Tobbe för att lämna min betta. Skjutsa hem honom, plockade upp Ella och begav oss vidare mot Byske för att lämna av de tre partypinglorna. Körningen därefter blev katastof. Vi virrade bort oss i skogen bland gravfält och stenar innan vi slutligen hittade åt de två krabaterna som vi skjutsade - också till Byske. Väl inne i stan lekte jag och Natta sexy # bitches # washing # car. Blev lite gauz och sen skjutsade vi tusen pers till, orka inte ens berätta haha. Var till skråmträsk, hittade galen räv, hade skrattsjukan, gunmark, osvosv. Somnade på min hederliga madrass @ kent. 
 
 
Lördag - vaknar livrädd av att två människor står i dörröppningen som jag inte kunde koppla vilka de var, haha. När jag väl vaknade till så klickade det till i hjärnan att de var Sebbe och Salle. Andre plocka upp oss för att styra vidare   till matställe. Fick i mig typ två pizzabitar sen var de kört. Tro de va ja som va bakis egentligen? Plocka upp Kim och Tobbe, drog vidare till Kent och packa om, blev tvingad till att förtära alkohol. Vidare till Tommys bakgård där allt spåra. Klippte Chrille på fyllan(första gången jag ens klippt en människa), partytältet stod upp och ner, blev i slängd i poolen med ALLA kläder på. Janina blev arg. Sen blev hon glad. Spraya Benne och Kim med lackeringsfärg. Jag blev också svart. De blev gauz. Försökte hjälpa Benne bort med färgen säkert en timme, jag lekte lite mamma. Frös ihjäl. Fick låna kläder. Polisen x2. Jag blev lite väl odräglig. Vidare till krysset med Chrille och Benne(blev gauz igen). Fest hos Kent(!!) Som aldrig blev fest hos Kent. Vidare till Midsommartravet. Alla var försvunna. Hälften blev utslängda. Jag fick snefylla. Jag blev glad igen. Vi drog, tappade bort alla andra utom Natta och Kent. Gick från travet till Sunnanå(räknade ut att det tog oss nästan två timmar...) Lekte lite i lekparken, fjärilar i magen. Blev tvärt samurajer, sen lite gangster och till sist lite småbarn som undersökte hundbajs. Jag blev till salu, klädpoker längs vägarna, blomplockning, Natta dog men hon återuppstod. Gick lite vilse, även fast vi inte gjorde det. Spårade hos Kent ett tag med Andre, sen med Kim och sen blev de sovdags. Men det blev de ändå inte, för då kommer Ella och Benne och ska låna vatten med en mjölkkartong. Det blev knas. Vi skulle sova x2, men då komme Benne from nowhere. Han beklagade sig över livet, och sen tredje gången gilt fick jag sova. 
 
 
Söndag - Sovde sämst under natten, var typ fortfarande full när jag vaknade. Lekte funderingens mästare, och Natta drog och jobba. Vi andra gick från Sunnanå till Sjungande för att möta upp Kim, sen in till stan för att hämta hans skor. Classe körde oss till Buffys och alla åt som att man inte sett mat på tusen år. Andre plockade upp oss, vi drog vidare till Coop. Handlade något jag inte ens vet vad, vidare till Kent och såg film. Sen till hamn, dom lämnade mig blablalbla. This story never ends, varför läser du ens?
 
 
Måndag - Öppning på jobbet, worked like a baauws. Trött och sliten tjej efter lunchruset, gick jag som en sköldpadda hem till Kai och blev matad där. Fick även håna min bror för att det alltid går så bra för honom. Speciellt vad det gäller bilskapet, haha! Jag och bettan blev vänner och jag gick med på att köra henne hem. Gick braauu, så därför belönade jag henne med en högtryckstvättning, vaxning och lite invändig omvårdnad. Hittade sjukaste sakerna i bilen. Bland annat en möglig Sambal Oelek? De äg. Nu ska jag faktiskt vara helt själv(välbehövligt) och gosa ner mig under täcket till bästaste VD med jordgubbar i högerhanden. "Thats it!"

Of to work

skrivet: 2012-06-20, kl 13:50:10

och jobba asset av mig!


Call me bitch and i'll show you one

skrivet: 2012-06-19, kl 23:59:35

Känslan av att ha fixat den där fordonsfasen utan den där försvunna boken. Känslan av att veta att körkortet bara vilar ett par lektioner bort. Känslan som uppstår när jobbmöjligheterna bara växer. Känslan av att leva just i detta nuet är aweesome. NU ska jag dregla lite över Damon i VD ♥
 
 

TAGGAAARR

skrivet: 2012-06-19, kl 16:32:15

..utlandet i sommar/höst!! Sitter och kollar resor så datorn går varm var och varannan minut, hihi. Undra vars fasen vi ska fara? Hmm..


I am the fuel to set you free

skrivet: 2012-06-18, kl 19:05:50

Grym helg, as always. Agerade fyllechaffisar under fredagen och var med om allt och ingenting. Snabbhäng hos Benne med ett par välkända ansikten. Slibbiga killar, impulskörning till Umeå. Tjäna pengar. Lite myyyys med okänd. Natta blev ägd av sin far(bästa någonsin). Förhoppningar om något som visade sig vara det värsta i livet. Hamnade hemma hos Alex med henne och Tobbe runt sju på morgonen. "Bakismat", snack om allt och inget och somna med världens goaste hund tätt intill mig.

Dagen efter kom paniken när vi vaknade halv två på dan. WTF, vi skulle ju hinna med hur jäkla mycket som helst? Ringde och väckte Natta som var i sömnen. Stressade ihjäl oss till systemet. Tjänade även en hunka för att jag och Alex var syskon?! haha... Ketchup över hela mina vita skor. Bankautomat som tjöt åt mig. Lämna av Benne och Tobbe för vidare mot Renbergs och byta packning. Tillbaka mot stan(Natta överlycklig som får köra racingvägen) och köpte mat för att sedan styra vidare till Alex igen. Tre tjejer som varvade duschen, kletade smink och allt vad vi nu gjorde medans Kent, Kim och Tobbe gjorde annat. Haha, råligt. Förade lite smått hos Alex med dem och även Ella som kom på slutet. Beslutsångest, från att inte ha någon fest alls till tre olika. Slutade med att vi fixade skjurre till Atorp där vi hann vara en liten stund innan vi blev utslängda, haha. Tjejerna drog vidare hem till Kent och fortsatte drickandet medans pojkarna gick. När de kliver innanför dörren möts vi av ett blodigt ansikte, och tre skrattande fulefan. Paniken som uppstod, och akuten blev nästa stopp för Kent. Vi andra fortsatte festen hos honom, och allt fler folk kom. Däremot så önskar jag att en viss person inte skulle ha kommit, för efter ett toabesök visade telefonen 6 missade samtal och 4 sms(under beloppet av 3min?! av samma människa). Haha, fucking crazy dude. Alla fick leka Janinas pojkvän, och kvällen blev hur bra som helst tills jag spydde som en gris och fick lite flännfylla. Det hade jag gärna skippat, haha. Bästa kommentaren gjorde ändå Natta med "Kim, hon ser ut som din morsa.." när Kim visade upp en tjej som han tyckte va tokfräsch, haha. True story. Sen fick Tobbe och Kim psykskrattet och skrattade tills de var helt blöta i svett och hade ont i varenda ben i kroppen, hihu. Lyckades iallafall somna runt 8-9 på morgonen, och sov som en stock som även alla andra gjorde. Vaknar till där vid FEM och väcker hela huset i all panik. Tobbe sticker snabbare än ett spjut, och vi andra drog vidare för bakiskäk på Dallas. Gött som fan! Blev sen filmkväll med dom och Benne innan jag och Natta drog vidare till Sandra med Alex för att pussa lite på henne innan de var dags för mig att återigen dejta sängen.

Idag jobbade jag asset av mig, när jag för första gången stod i grillen själv. Blev lite kaos där ett tag och jag brände mig som satan, men annars gick de brau. Drog vidare till körskolan och fixade nytt logg-in och bokade några körlektioner. Haha, körlärarens face var de bästa jag sett på länge när hon såg mig komma in. Typ som att hon fått en elchock samtidigt som det var den bästa dagen i hennes liv. Jag körde(hihi) hem till Renbergs och i samma sekund som jag stänger av bilen ser jag en annan bil som fick mitt leende att typ springa till afrika. Det var Felicia och Markus, som jag inte träffat på år och dagar! Nu ska jag ta tag i den där förbaskade fasen och sedan umgås med dom två människorna. VETNI VAD?! Jag har kanske fått ett till jobb, och klagar inte. Får besked imorrn ;) Fucking awesome! Nu ska jag ta en liten rök innan jag sätter igång med fordonsfasen... YEAH right, fixar ju lätt alla... HAHAHAHA btw, vilken jäkla novell de här blev.

Like a ninja

skrivet: 2012-06-15, kl 14:55:29

Sov så förbaskat skönt inatt, hela nio timmar! Blev väckt vid halv ett av en gullig Ida som sa att det var dags för lunch, haha. Känner mig utvilad till fullo så lär vara vaken längre än döden ikväll vilket är awesome. Kvällen spenderas på passagerarsidan i FYAn och köra fyllos. Alltid lika roligt, haha. Men först blir de jobb från 16-21.30! Kanske dags att kladda på sig lite smink och styra vidare mot macken? Think so.

Ey, bro. Where are you?

skrivet: 2012-06-15, kl 02:34:40

Jajamen. Ännu ett par dagar har rullat iväg. Gårkvällen bestod av hästryggen, galna bilfärder, allt för sötsugna Janina och Alex, grillning i hampen med sex andra ansikten, ihjälbitna av mygg, gnugga bil, mys vid älven, fylleskallar och övernattning i stan. Somnade lite fööör sent igår, för imorse kring 7 blev jag väckt av en ylande hund som var nödig.. GREEAAT. Firade bror min som blev ett år äldre, och sedan bar de av mot jobbet för 16-21.30. Ligger döendes i sängen nu. Kanske borde sova? Tro fan de, hihi.


I keep myself busy with things i do, but everytime i pause i still think of you

skrivet: 2012-06-11, kl 19:01:40

Första arbetspasset avklarat, och kunde inte känna mig mer nöjd. Fytusan så rolig arbetsplats! Trodde aldrig att Mr. Blund skulle dejta mig inatt, men slutligen dök han upp och kramade mig till sömns. Var något nervös, men det var jag då helt i onödan! Däremot har jag så sjukt jäkla ont i mina fossingar, som har fått plågas med klackar hela arbetsdagen. Imorrn blir det lätt flippfloppar, haha!

Inväntar att yngre versionen av bror Kuula(även kallad för min far haha) ska anlända på hemmaplan så jag ska kunna grisa till mig om skjurre till das Felicanos. Blir mysmåndag för fulla skålar. Awesome!




much love

Fyfan vad vi är bra

skrivet: 2012-06-10, kl 19:09:46

Denna senaste veckan har varit de mest brutala, sjukaste och bästa veckan i hela mitt liv. Jag har mått som en satans kung! För nu har även lilla jag tagit studenten, höhö. Som ett fett plus i kanten har man även fått in skatteåterbäringen och livet kunde inte leka mer än vad det gör just nu. Ikväll blir den första lugna dagen på länge, för imorgon börjar allvaret. Ska även passa på att sova igen en massa timmar som jag inte hunnit med, haha.


You make me look like the bad guy

skrivet: 2012-06-04, kl 18:14:02

Jo fan, nog kan jag uppdatera bra! Befinner mig just hemma hos efterlängtade miss Lafvas, forever alone. Ska ta och börja värma upp inför kvällens bravader genom att göra mig till identitet mänsklig under tiden som hon är borta. Fasen så grymt att få umgås med denna människa igen!






JK | Ålder: 18 | Ort: Skellefteå