It aint fair, where's all the answers?

skrivet: 2012-08-21, kl 20:07:42

Känslan av att göra bort sig på Bränna skolan, redo för jobb och får veta att man börjar inte förrän dagen efter. Känslan av att ha bokat in teori och uppkörning. Känslan av att veta att på fredag rullar lönen in på kontot. Känslan av veta att på fredag kommer utlandsresan vara bokad. Känslan av att vissa saker är rent förjäkla bra, medans vissa är hjärnbitare. That's how my life is! Den värsta känslan må ändå vara när man varken vet in eller ut och pressas mot väggen för att komma med sina slutgiltiga svar. Fucking hate that. Ska lägga mig och dö under täcket ett tag innan jag tar tag i pluggningen och därefter kryper till kojs för imorgon väntar jobb 8-16!

They warned me about this, it's a shame I didn't listen to them.

skrivet: 2012-08-15, kl 17:31:41

Har hunnit vara förbi Felicanos för lite häng, en promme i fina(?) skehamn och en snabbvända förbi "jobbet" för att hälsa på Natta. Satans varmt är de ute iaf, klaga int! Ska slita med mig en andra människan vid min sida ut på balkongen för lite rökande och babblos. Braauu.


"Du gräver din egna grav"

skrivet: 2012-08-15, kl 10:56:05

Allmänt förvirrad brutta som inte tänker längre än ögat når. Wtf, dude. Styr upp ditt liv! Göra val som känns bra för stunden är inget att rekommendera, haha. Nåja, ni fattar inte ett skit så ska inte andas ut ord som inte gör nytta.

Sitter och frossar godis till frukost med tanke på att det ekar i alla dessa skåp som finns här. Tänkte strax gå ut till balkongen och pressa lite in the sunshine med morgonciggen i handen och musiken i öronen. Seems pretty good to me! Ringer Natta när klockan passerat 12 för att inte väcka tigern, haha.


Bästa jag sett på länge!

För mig är du livet, men jag tar dig förgivet

skrivet: 2012-08-12, kl 15:12:22

(Detta inlägg skulle ha publicerats för ett par dagar sedan.) Jag vill åstadkomma så jävulskt mycket just nu. Eget boende, en fast punkt. En trygghet. En säker inkomst, trivsamt jobb. Leva som aldrig förr. Dra iväg. Besöka alla platser man inte skådat tidigare. Uppleva känslan av att ha klarat körkortet. Krypa in i ett stadigt liv. Våga chansa. You name it, listan kan skrivas lång. Börjar dock med att göra förändringar på de bitar som jag kan. Nu - plugga teori tills jag begriper mig på uträkning av vikter och reaktionssträckor. Det gick åt helvette med det. Men andra pusselbitar verkar falla på plats, bara låta tiden avgöra vars vindarna vänder.
 
 
 

This pain will do me good in the end

skrivet: 2012-08-03, kl 14:48:32

Glader spader har äntligen fått pierca sig. Imorrn bär jag, packningen och livet vidare mot Luleå Kalaset. Bara jag som är astaggad?! Didn't think soooo. GODDAMN SÅ ROLIGT JA SKA HA!!! Puss på er.





JK | Ålder: 18 | Ort: Skellefteå