Everything goes wrong. I think I'm having a bad day

skrivet: 2012-04-30, kl 11:49:58

Usch, vilken natt haha! Började med att jag drömmer mardrömmar i sinne, bland annat om att jag dumpat min karl för en annan som jag känner(HAHA) orkar inte ens nämna namn. Sedan så har jag mensvärk i sinne, så det var bara att skutta in i duschen på dirren för att värma magen. Nu är det kallt som satana, och tabletterna har inte hjälpt ännu. Önskar bara att jag vore utomlands just nu..
Älskar när dom säger att man ska få en jättefin poolutsikt och man får detta ;)
Lutade mig fram farligt mycket, allt vi såg var egentligen en tegelvägg.. HAHA

Lovely weekend

skrivet: 2012-04-29, kl 23:30:41

Gårdagen och kvällen var totalt awesome! Först krigade jag och Natta upp oss till stan, för ett par ärenden samt medverka på John minnestund(vila i frid John). Vidare hem till oss för förkrök, middag och färgning av hår. Efter det började folk droppa in allt eftersom, och vi var drygt 18 pers i våran "lilla" lägga ;) Hade sjukt trevligt iallafall, av det jag minns haha! Lyckades åka på bussen allt för många gånger.. Att vakna upp idag och vara världsbakis var dessvärre inte lika roligt! Även lägenheten såg(ser fortfarande) förjävlig ut.


Idag drog vi typ direkt vi vaknat till William för att hälsa på och plocka upp Albin, för att rulla vidare till morsfars. Där fick jag min efterlängtade kyckling, och piggnade till ett par gram. När vi landade på hemmaplan igen tog det inte många minuter innan Natta och Kent stod vid dörröppningen. Vi drog sedan vidare till Kai för spelande, och hade riktigt roligt även ikväll! Har precis klivit innanför dörren hem igen, och bör nog lägga mig till kojs snart. Igår lovade jag tydligen att jag ska dricka imorgon igen, haha. Inte så jäkla pepp, men det vänder nog imorgon! Blir att kliva upp tidigt för att åka vidare till stan och fixa med lite tjoller innan det är dags att sprätta första.


Ett långt inlägg, blir impad på er människor som orkade läsa igenom skiten! Haha, gonatt med er.

We always want to do things we can't do

skrivet: 2012-04-27, kl 15:40:19

Forever alone på skolan, grubblar över hur jag ska ta mig vidare hem. Eftersom att jag är en fegskit och inte vågar åka buss vid denna tid så gäller det att hitta andra lösningar. Som att gå..... Överväger faktiskt att börja gå, haha. Näe, ska vänta ett par minuter till och se om syrran slutar jobba strax eller om det är kört för mig. Johan slutar ju där vid 5-6, men skolan vill väl slänga ut mig innan dess.. I'm screwed.
Något happy måste det ju vara med detta inlägg så bjuder på ett par glada moln.

Good night everyone

skrivet: 2012-04-26, kl 23:51:13

En dag fylld av äventyr och fläng, tårtafikande och oväntat besök. Har även varit duktig och skrapat ihop ett nytt cv som jag ska lämna all over the place i veckan!(Imorgon om tiden finns) Imorgon så ska jag även få umgås med en tjej som jag inte har träffat så mycket som jag velat, nämligen Astrid. Ska bli jätteroligt ♥ Nej nu ska jag springa och skalla kudden så jag får mig någon form av sömn innan jag ska upp imorgon.

I'm hungry as hell

skrivet: 2012-04-26, kl 11:05:28


Slutar Filmkunskapen om dryga halvtimmen,
därefter plockar karln upp mig och
så ska jag trycka en korv innan vi beger oss vidare ut till Renbergsvattnet en stund ♥


Tonight with Seether

skrivet: 2012-04-25, kl 15:28:13

Äntligen kan jag andas ut. Städat och fixat klart, nu inväntar jag bara födelsedags...barnet?
Som kommer hem med käk till mig, hungrigare än någonsin! Nu ska jag röka.

Of too the bus

skrivet: 2012-04-25, kl 11:29:55



Har precis slutat, så nu ska jag traska ner till vägen för att invänta bussen. Har lite panik över ikväll. Kommer få en hel drös av främmande, så bör städa en omgång till ;) Trots att jag städade lägenheten från topp till tå under helgen, haha. Sedan så insåg jag att vi har två tårtor, men endast en tårtspade. Vilka bekymmer, va? Näe, skriver senare!

I don't care about the clock right now

skrivet: 2012-04-24, kl 20:46:28

Jag trotsar ungdomsåren och går och lägger mig, kvart i nio en vardag.
Varför tvinga ögonlocken att vara uppe liksom? Nej, dags att inta position sängläge! Hugs ♥

Rain don't hurt

skrivet: 2012-04-24, kl 17:18:51


Seether with the song Roses

skrivet: 2012-04-23, kl 19:36:48

Blev nyligen klar med min kycklingpaj, som min karl gladligen tryckte ner i magen medans jag satt mest och petade i den, haha. Jaja, bra att någon gillade den iallafall! Sitter bänkad i soffan framför Big Bang Theory, och smälter maten lite. Idag så kommer Felicia att hålla sitt ord och dyka upp ;) Annars idag så har jag och min make varit och handlat hem massor av fika tills på onsdag när han fyller år! Shit, det påminde mig om att jag är ute i sista minut, as usual!


Waiting and eating

skrivet: 2012-04-22, kl 20:50:51

Ska gå och trycka lite av pajen som blev över igår, och invänta att
bruden felicia står bankar på dörren. Vi hörs senare ♥

Update: väntade i förgäves, hon dök aldrig upp.. Haha!

I'm this tired today

skrivet: 2012-04-22, kl 15:13:19

Kan inte låta bli att gäspa när jag ser den där bilden!

Already that much?

skrivet: 2012-04-22, kl 13:59:11

Shit, klockan springer iväg fortare än nödvändigt! Gårkvällen artade sig väl iallafall, Felicia och Markus kom hit, och vi bjöd dom på picnicbog och hemmagjorda potatisklyftor med italienskt sallad. Riktigt gott blev det, trots att picnicbogen var svår att tillaga! Sedan bakade jag och Felicia en blåbärs smulpaj. Efter vi satt mätta och belåtna spelade vi kort i ett par timmar innan det var dags att skjutsa hem dem. Direkt jag anlände på hemmaplan så dök Felicia nr 2 upp, alltså Edlundaren! Hade jäkligt kul, var som nå jäkla poliser i stan och skrattade in till sentimmarna. Somnade väl där strax före halv sex imorse. Sist jag var vaken så länge, minns jag inte ens. Vaknade någon gång vid elva och har slöat hela dagen i soffan. Om ett par minuter är det tvättid, så jag bör nog raska på... EN MINUT RÄTTARE SAGT

Plans for tonight

skrivet: 2012-04-20, kl 12:16:40

SHIT så skönt! Fick veta att vi slutade till lunch, vilket jag inte klagar över! Inväntar på att min bror ska komma och plocka upp mig, sen åker vi och handlar käk osv inför kvällen. Kommer spendera kvällen hemma hos dem (med johan såklart), med lite dricka och spelande. Hur trevligt som helst, och perfekt syssla för mig en fredagkväll ;)


Today at school

skrivet: 2012-04-20, kl 10:30:38

Sitter och jobbar med ovanstående på skolan just nu. Vi har skolutsmyckning som arbete,
och ska göra citat till vissa rum i skolan. Mysigt va? :)




JK | Ålder: 18 | Ort: Skellefteå