If you can't love me, don't love me later

skrivet: 2012-07-24, kl 00:03:15

En flummig kväll, missförstånd, förbaskat gott grillat, biovisit senare sitter jag ute nu och flisoferar om livet tillsammans med mina krigare Natta och Kent. Imorgon nalkas ett jobbpass, och min fruga byter av mig när jag slutar. Så jag kommer att bli forever alone, lite väääl länge. Sen på onsdag är det löning, som kommer att uppskattas med än någoot annat! Blir att bränna några tusenlappar på stan, höhö. Lovely, right? Nu ska jag ta turduvorna till sängs, så jag pallar kliva upp imorrnnnn. BTW. TAGGA LK!!
 

Don't worry, you will find the person who will ruin your lipstick and not your mascara.

skrivet: 2012-07-22, kl 19:17:17

Paniken som uppstår när man glömt bort att man höll på och tvätta och låtit tvätten ligga lite väääl länge. Den där belåtna känslan som uppstår när man gjort något bra. Att få glo på Natalie och Jocke jobba assen av sig medans jag sitter på en stol och iakttar med en kaffekopp - next up! Dom lär väl göra samma sak mot mig när jag står där och jobbar på tisdag och dom är lediga, haha.

Shut the fuck up and come over here

skrivet: 2012-07-22, kl 17:24:10


Ta min hand och visa mig vägen

skrivet: 2012-07-20, kl 16:54:22

Kirrade skjuts till Renbergs till slut, och fick hämta lite clotheees. Så lat som jag är så orkar jag inte tvätta upp all smuts, lättare att dra på sig andra! Sitter för tillfället ute och röker, med musiken på högsta volym. Ska strax pallra mig iväg till Ica och handla "hem" lite mat. BEHÖÖÖVS. Tonight? Vettefasen. Later!
 
 
 

Hela världen färgas grå, och jag kan bara titta på

skrivet: 2012-07-19, kl 21:13:33

Det här med att börja ta det lugnt med alkoholen sköter min underbara medicin om. Illamående, kräkningar och svaghet på jobbet resulterar i en lugn hemmakväll för mig. Medans alla andra är ute och dricker sig redlösa på Trästocks, ligger jag hemma, kurad under täcket och glor film. Byta? Helt ärligt, så är jag inte ett dugg sugen på att förtära alkohol. Tacka gudarna för det! Nykterist - here i come(fram till lulekalaset). Filmtips taaack

 

I never really cared until I met you

skrivet: 2012-07-19, kl 01:15:14

Saknaden är gigantisk. Vars är du? Lever du ens?




Dear Pain, can you please leave me alone?

skrivet: 2012-07-19, kl 00:02:51

Har pladdrat på med fru Marklund, och insåg att vi kommer att ha de rätt awesome framöver.
Jag + hon + 2 hus + 1 weeek = gauzigt brau! TAGGA



Just because we do bad things it doesn't mean we are bad people

skrivet: 2012-07-18, kl 23:08:27

Remake på bloggen, kom väl va less imorrn som vanligt och byter tillbaka till svartvitt. Standard! Har iallafall suttit me de här ett par timmar, och koda om och skit. Gjorde en stor f-f-f-ail, hoppas ni inte stör er på de lika mkt som jag, nanana. Nu ska ja återgå till verkligheten och fimpa datorn!
 

Det är bara gilla vars vi står, för de vi hade var nu igår.

skrivet: 2012-07-18, kl 00:17:29

Gummibåt i älven igår. Bästa jag gjort på länge. Skratta så jag grät! Lyckades dock tappa självaste paddeldelen i älven så satt med två pinnar och rodde, haha. Matade ankungar med godis, och ankmodern blev angry på mig.. Sen blev de ba kaos som vanligt, däckade i en soffa sent på natten.

Idag har jag umgåtts med min puma all day. Käka chicken toast som smaka skit för första gången i livet. Sola lite innan vi plockade upp tre andra krigare. Virrade runt på Solbacken ett tag, fick ett oväntat besked via telefon och blev lite emo. Blev återigen kaos i skallsatan, men vi drog vidare till Piteå och försökte ha skoj ändå. Gick på Dollarstore, Alex gick lös och handla för 790kr? Wtf.. Käka lite mat och drog hem igen. Rätt ovärt, men va skönt att komma iväg ett par timmar, nanannaa. Drog och promenera hezt lite, fula oss och hade mysfaktor. Inte allt för längesen ja hamna på "hemmaplan", och ska snart inta sängposition för imorrn kallar jobbet. Kom och käkaaaa!!

Försökte ladda upp en bild men det gick åt helvette. Nåjaaaa

Flickan som hade allt tidigare står idag tomhänt

skrivet: 2012-07-15, kl 01:52:25

6,5h arbete och en störd film senare befinner jag mig i sängposition med datorn i famnen och låter hjärnan göra sitt. Imorgon väntar 10,5h workish och efter det är jag ledig fram tills på onsdag. Klaga int! Nu ska jag leta efter off knappen och bege mig in i drömmarnas värld. Mr. Blund, hope you're close tonight!

 

För rädd för att inse, för lätt att fortsätta be

skrivet: 2012-07-15, kl 01:25:00


I wanna run away from the real world, to my dreams.
And in my dreams it's all about you and me.
As It used to be, you know.

Jag vill börja om och lämna allt, värma dig när världen regnar kallt.

skrivet: 2012-07-14, kl 12:45:27

Lyxmat som dessvärre inte blev lyxmat. Fyllesnacket drog igång. Natta åkrädd. Jag skrattar ihjäl. Ej tillgång till telefon(....) Skämmer ut oss på Statoil. Fira Linn. Bussen. Påhittade ölspel. Randoms. Fyllebetéenden. Bottoms Up. Dubstep dans ala moi. Olles. "Massa folk" som tillslut blev massa folk. Charmiga kommentarer och mindre charmiga. Saknaden uppstod. Kön till fyllekäk säkert 1h. Avfärd mot destination säng och frossa mat. That was my friday night! Vet inte om det är hiss eller diss, haha. Den spenderades med good people så jag klaga int!
 
 
Nyktert och sådär!

Shut your mouth

skrivet: 2012-07-13, kl 15:03:26

Denna mörgen startade rätt brau. Intog soffposition tillsammans med täcket med två små lurviga kabrater och drog igång en film. Water for Elephants, ändå helt ok film! Natta slutar om ett par enstaka minuter, sedan rullar vi vidare mot nya äventyr. See you!

Musiktips? Kika in min spellistaaaa
o h ,  f u c k .

Tomorrow never comes until it's to late

skrivet: 2012-07-13, kl 04:00:52

Kanske dags att sova näe man suttit och googlat på bilar och biltillbehör i snart 2 timmar? Om allt går som jag tänkt just nu, kommer halva min lön ryka åt en ny stereo och annat småtjoller som skulle vara bra! Hittade ett par(säkert 6 par) råsnygga fälgar som skulle passa så bra på min, men wtf.. Har en svag känsla av att jag kommer att bli fattig redan den 26, haha. Nä, dags att skalla kudden för tomorrow väntar galenskapar. Kisses
 

Damon, I Love You

skrivet: 2012-07-12, kl 19:47:50

Fullt upp day in day out så det bara knarrar om det. Hunnit vara på halken, vilket ägde sönder mig! Gasen nere i botten, cabbat, sunshine, hög musik och en skön filur som sällskap gjorde det awesome. Träffat massor med folk som jag längtat ihjäl mig efter. Varit lite emo emellanåt som jag varit på så sjukt bra-it humör. Gjort lite dumma grejer som jag inte ångrar för fem öre. Haft de bra på jobbet - as usual. Förtärt lite alkohol - as usual. Lyckats med saker som jag i princip trodde var omöjligt, och känt ännu mer att mannen i mitt liv fortfarande är han med stort H. Nu ska jag duscha bort denna hemska bakislukt, ta en rök och invänta kvällens äventyr. Känner på mig att det kommer att bli d.a.n.g.e.r.o.u.s.




JK | Ålder: 18 | Ort: Skellefteå